Kleur


Ieder mens is uniek. Elk individu heeft zijn persoonlijke uiterlijke en ook innerlijke kenmerken. Bij een kleuranalyse kijk ik naar jouw individuele kleurpigmenten in je huid, haar en ogen.

Aan de hand van die kenmerken ga ik zoeken naar kleuren die jou nog mooier maken en je in balans brengen. Als je kleuren kiest die in harmonie zijn met jouw eigen natuurlijke kleurpigmenten, dan ga je stralen! Jouw huid oogt egaler en gezonder, je ogen en haar komen beter tot hun recht. Na een goed kleuradvies krijg je complimenten over hoe je straalt en niet zozeer over de kleuren die je draagt. Het gaat over het totaalbeeld.
Daarnaast hou ik ook rekening met je innerlijke, wie ben jij? Hoe voel jij je in deze kleuren?
We maken de combinatie uiterlijk-innerlijk.
Bovendien is kleur ongekend krachtig en heeft het evenzeer een emotionele werking, door mijn opleiding als kleurentolk met de Colour Comfort methode heb ik inzicht waarom je bepaalde kleuren niet draagt of welke kleuren je emotioneel echt nodig hebt.

Een kleuradvies neemt 1,5h in beslag. Dmv gekleurde analysedoeken kijk ik welke kleuren het best bij je gezicht passen. Ondertoon (koel of warm), intensiteit (licht of donker) en zuiverheid (helder of gedempt) van de kleuren zijn de 3 doorslaggevende kenmerken. Ik werk met 10 seizoenstypes. Ik leer jou naar kleur kijken en die 3 kenmerken onderscheiden, zodat je je zelf nooit meer vergist bij het kiezen van jouw kleuren in de winkel.
Daarnaast krijg je advies rond juwelen en accessoires. Je wordt professioneel opgemaakt in jouw kleuren en krijgt nog make-up tips mee. Je krijgt een handige kleurenpas in handtasformaat met jouw unieke kleuren. Een kleuranalyse is een investering voor het leven, shoppen wordt veel makkelijker, jouw kleren passen bij elkaar en het belangrijkste is : je straalt, iedere dag opnieuw!