Testimonials

Alhoewel ik kleding en fashion heel belangrijk vind, zag ik er vroeger altijd tegen op om een winkel binnen te stappen. Ik werd al nerveus bij de gedachte om de gepaste outfit te zoeken, ging ook altijd naar dezelfde zaak en vertrouwde op het advies van de verkoopster. Met als resultaat dat er toch een paar miskopen in mijn kast terecht kwamen. Na een kleuradvies heb ik ook de Feng Shui stijlanalyse laten doen. Barbara stelde mij enorm op mijn gemak. Aan de hand van voorbeelden, foto's, eigen doelstellingen zijn we samen op zoek gegaan naar de kleren en de stijl die mijn eigenheid benadrukken. Kleur, stof, stijl kwam in balans. Nu kan ik ontspannen gaan winkelen, weet ik perfect wat ik zoek, hoef ik geen advies meer van de verkoopster. Het is nu zelfs zo dat ik voor het eerst kan genieten van mijn aankopen, zonder twijfels of angst voor een miskoop!

Katrien Vanlerberghe

Toen ik de kans kreeg om de Feng Shui-workshop bij Barbara te volgen, heb ik die met beide handen gegrepen. Eerder had ik al een kleur- en stijlanalyse laten doen maar de Feng Shui-aanpak van Barbara gaat veel verder. Aan de hand van duidelijke criteria, voorbeelden en aanvoelen kwam ik te weten dat ik een watertype ben. Dat heeft niet alleen gevolgen voor de kleuren die ik het beste draag, maar ook voor de vormen en het soort kledij dat mij het beste staat. Dat is toch wel bijzonder interessante informatie – zeker nu ik als Schrijfcoach regelmatig voor groepen mensen sta. Bovendien krijg je tijdens de workshop ook informatie over welke make-upkleuren en welke haar- en eventueel brilkleur de beste persoonlijke match zijn. Dankzij de workshop spaar ik me nu veel tijd (en geld!) uit tijdens het shoppen. Winkelen is veel eenvoudiger geworden en de kans dat ik met iets naar huis ga dat niet bij me past, is verdwenen als sneeuw voor de zon. En het is nu niet zo dat mijn kleerkast er eentonig uitziet: integendeel. Kortom: ik zou deze workshop zeker aanraden aan alle vrouwen die werk willen maken van hun uiterlijk en zeker aan onderneemsters die een sterke branding willen neerzetten. De investering in de workshop haal je er na één of twee shopsessies al zeker uit.

Katleen Van Landschoot De Schrijfcoach - Wulvergem

Ik ben zo ontzettend blij dat ik mezelf dit cadeautje heb gegeven. Het is fantastisch om te zien en te voelen wat de 5 elementen van Feng Shui, water, hout, vuur, aarde en metaal van invloed zijn op mijn karakter, mijn keuze voor kleuren, soorten stof en waarom ik van bepaalde kledingstijlen hou. Echt een feest van herkenning! Ik ben zoveel wijzer geworden. Ik weet nu dat de juist gekozen kleding van invloed is op wat ik wil uitstralen. Ik voel dat ik meer power heb. Meer energie! Ik praat nu met zoveel meer zekerheid dan ik ooit heb gedaan! Het werkt :)

Helen Atok, Amsterdam