Over Barbara


De kracht van de mens

Ik geloof enorm in menselijk potentieel. Een mens is tot grootse prestaties in staat. Persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk geluk gaan voor mij hand in hand. Om je volle potentieel te kunnen benutten, heb je een goede gezondheid nodig en een dosis zelfvertrouwen.

Net die 2 zaken zijn mijn inspiratiebron voor Karisma. Mijn passie is mensen mooier maken en op die manier hun zelfvertrouwen doen groeien. Voel jij je ook beter en zekerder als je je goed verzorgt en er op je best uitziet?
De producten die ik gebruik zijn 100% natuurlijk en gezond. Mooi zijn mag niet koste gaan van je gezondheid.

Mensen doen stralen is mijn passie!


Schoonheid in al haar vormen, kleuren, expressie en uitstraling hebben altijd een enorme aantrekkingskracht op mij uitgeoefend.
Van jongsaf aan ben ik gepassioneerd door schoonheid, Als heel klein meisje was ik al bezig met de combinatie van mijn kleren, vaak tot ergernis van mijn mama die 's morgens met mij vooral op tijd de deur uit moest.
Doorheen mijn verdere leven is uitstraling mij meer en meer gaan fascineren en de manier waarop je je uitstraling kunt verbeteren. Als ondernemer heb ik ervaren hoe belangrijk personal branding is.

Fashion Feng Shui Facilitator als enige in België


Sinds 2016 ben ik Fashion Feng Shui Facilitator, als enige in België. Fashion Feng Shui gaat op zoek naar jouw authentieke persoonlijkheid via de 5 elementen. Jouw unieke persoonlijkheid wordt vertaald naar de kledingstijl die bij jou past, die jouw ziel voedt en die jou versterkt om jouw doelen te bereiken. Een broodnodige verdiepingsslag die mijn leven helemaal heeft veranderd.

Karisma met een K


Weet je vaak niet wat aantrekken? Ben je op zoek naar jouw persoonlijke stijl? Zit je in een nieuwe levensfase? Of misschien wil je gewoon eens echt tijd en aandacht geven aan jezelf? Wil je iemand die jou objectief advies geeft bij het shoppen of wil je je kleerkast eens onder handen nemen?
Contacteer me voor een babbel en we kijken samen hoe we jouw wensen kunnen realiseren.
Ik kijk ernaar uit om jouw uitstraling, jouw charisma kracht bij te zetten met de K van KRACHT en een stralend sterretje*

Ben je benieuwd geworden naar wat ik te bieden heb? Doe dan alvast de korte test en leer welke kledij bij jouw persoonlijkheid past.

— Barbara Vandenbunder

Mijn parcours


  • Bachelor in communicatiebeheer, Artevelde Hogeschool Gent 1998
  • Getuigschrift schoonheidsspecialiste: Syntra Leuven, 2003 -2005: 2-jarige opleiding
  • Getuigschrift imagoconsulent, kleur en stijl : Syntra Ukkel, 2005-2007: 2-jarige opleiding
  • Visagie, schoonheidsschool Antwerpen: 2007, 1 module voor gevorderden
  • Garderobeplanning en make-up voor kleurconsulenten, Wilma Bouwman in Nederland:mei 2008: tweedaagse training
  • Kleurconsulent uitbreiding naar 10 seizoenstypes: Zahia juni 2010: tweedaagse training
  • Kleurentolk: gecertificeerd colour coach bij Colourcomfort in Nederland: sept 2010- okt 2011
  • Zakelijke stijl en etiquette: Image masters Nederland, 3 daagse training, januari 2011
  • Fashion Feng Shui Facilitator, bij Fashion Feng Shui Master Sue Donnely, UK, juli-september 2016