Make-up


Make-up is een belangrijk onderdeel van je uitstraling. Make-up mag niet zichtbaar zijn, het mag enkel je natuurlijke schoonheid benadrukken.

Je mooi opmaken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Ik geef je tips mee en begeleid je stap voor stap in het aanbrengen van je dagmake-up.

Omdat ik vind dat make-up ook goed moet zijn voor de huid, heb ik mijn eigen 100% natuurlijke minerale make-up producten op de markt gebracht, nl. Studio Mino.
ik ben een voorstander van eenvoud, less is more!
Daarom werkte ik met zo weinig mogelijk ingrediënten, een minimum aan inspanning om aan te brengen en een minimum aan verpakking.

De naam Mino verwijst naar dat minimalisme en ook naar de mineralen in de make-up producten. Ik heb 5 make-up looks gecreëerd op basis van de 5 elementen en de archetypes van Fashion Feng Shui. Fashion Feng Shui© www.studiomino.be

De producten zijn heel zuiver en zorgen voor een perfecte dekking en onberispelijke finish zelfs voor mensen met een heel gevoelige huid of met huidproblemen zoals acné, eczema, dermatitis, rosacea etc. Ze bieden een hoogwaardige bescherming tegen schadelijke UV-stralen, de grootste vijand van onze huid. De natuurlijke zonnefilters bieden een bescherming van SPF20+. Een maquillage zit inbegrepen in je kleuradvies of je kunt 1 van onze workshops meevolgen. Binnenkort kan je zelf jouw make-up op een professionele manier aanbrengen en ga je elke dag stralend de deur uit! De natuurlijke en minerale make-up producten van Studio Mino zijn verkrijgbaar op shop.studiopuur.be.